« Seks
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
POSLUŠAJTE

3 savjeta za poboljšavanje seksualnog života

Seksualni život prvi će stradati pod naletom obaveza, stresom, promjenama raspoloženja ... a kako je jedan od stupova dobre veze, evo savjeta kako ćete vratiti na pravi put

Kako do boljeg seksa? Lako!
Kako do boljeg seksa? Lako! (Shutterstock)
Više o

seks

,

savjeti

,

seksualni život

Seksualni život važan je segment svake veze, a na putu dobrog seksa stoji toliko stvari da vam se čini da se cijeli svijet urotio protiv vas - obaveze, posao, svakodnevne gluposti i problemi ...

No, nije sve tako crno - evo tri savjeta kako će vaš seksualni život postati puno, puno bolji uz malo truda.

Budite spontani - nakon nekog vremena, svi parovi stvore rutinu seksa. Neki preferiraju seks ujutro, neki prije spavanja. Bilo kako bilo, promijenite rutinu! Pronađite pola sata u danu, kada to vaš partner najmanje očekuje i iznenadite ga. Naravno, pokušajte prepoznati je li vaš partner u istom raspoloženju i nemojte ga "zaskočiti" u trenutku kada je njegova seksualna energija na nuli.

Ne dopustite da problemi budu važniji od seksa - napokon ste uhvatili malo vremena za "akciju"? Odlično. Prvo poradite na tome da sve probleme ostavite ispred vrata spavaće sobe. Jamčimo vam da ćete ih nakon strastvenog seksa puno lakše riješiti, ili barem na njih gledati drugačije.

Održavajte seksualnu napetost - pokušajte održati seksualnu napetost između vas i partnera tijekom cijelog dana, bilo to provokativnim pogledima, napetim sms porukama (ili fotografijama), ili pak iskoristite trikove poput senzualne masaže nakon radnog dana. Libido koji održavate tijekom cijelog dana recept je za vatrene noći (ili jutra) u spavaćoj sobi. Samim time što ćete cijeli dan razmišljati o tome, vaš partner će na podsvjesnoj razini prepoznati da je "vrijeme za akciju".

28.10.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh