« Seks
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
ZAPAMTITE :)

Žene obožavaju ove poze u seksu

Muškarci misle da znaju sve o seksu, no to naravno nije baš neka istina, pa mala školica omiljenih ženskih poza ne može škoditi

Pustite je gore, žene to vole :)
Pustite je gore, žene to vole :) (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

poze u seksu

,

najbolje poze u seksu

Žene seks doživljavaju različito od muškaraca i vrlo im je važno da sve od početka do kraja bude odlično ... OK, barem dobro. No, ako želite ostaviti stvarno dobar dojam na novu seksualnu partnericu, isprobajte ove poze koje su mile i drage svim ženama.

Lagana nadogradnja misionarskog položaja, tzv. položaj mačke drag je ženama jer sigurno dovodi do klitoralnog orgazma, a ako ima sreće, mogu se oba spojiti u jedan. Znači, muškarac je gore, malo više nego u misionarskom položaju, tako da se korijen penisa trlja o klitoris. Dalje znate i sami ....

>> Najbolje seksualne poze za svaku situaciju >>

Uz to, pokušajte za promjenu pozu gdje ona sjedi, na mašini za posuđe, rublje ili na stolu, jer se na taj način G točka maksimalno stimulira, pa su orgazmi brzi i žestoki, intenzivni i razarajući. 

Dodajte doggy style i položaj na boku, gdje možete stimulirati klitoris rukom tijekom cijelog odnosa, jasno vam je da neke od ovih poza morate obavezno isprobati prvom prilikom. 

>> Omiljene seksualne poze horoskopskih znakova >>

Za kraj - pustite je da bude gore, recimo, jer tada ima potpunu kontrolu nad seksom, što se nekima sviđa. Uz to, može birati želi li klitoralni ili vaginalni orgazam, a ako se nagne unatrag i osloni na ruke, stimulacija G točke je zajamčena. 

27.10.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh