« Seks
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
HE HE

Zašto istraživanja o veličini penisa nisu potrebna?

Brojne studije su prikazale prosječnu duljinu muškog spolnog organa duljom nego što ona zapravo jest, a razlog je zapravo vrlo jednostavan

Mali, ali tehničar?
Mali, ali tehničar? (Arhiva)
Više o

penis

,

najveći penis

,

najmanji penis

,

veičina penisa

Veličina penisa jedan je od češćih uzročnika stresa kod muškaraca, jer ako nemaju zadovoljavajući ljubavni život ono malo veselja nalaze u pornićima. A što ih tamo čeka - pripadnici njihovog spola s predimenzioniranim penisima. I onda, nakon što vide nekoliko takvih zapitaju se je li njihov možda premalen.

Da stvar bude gora, mnoge studije su pokazale prosječnu duljinu muškog spolnog organa duljom nego ona zapravo jest. Razlog? Dobrovoljnom istraživanju podvrgnuli su se samo obdareniji muškarci koji su se htjeli pohvaliti.

Mitovi o prosječnoj veličini penisa

Neka istraživanja pokazuju da je prosječna duljina penisa (kod bijelaca) 17 cm. Uopće ne pretjerujemo kada kažemo da su ta istraživanja rađena na tulumu gdje su se našla petorica obdarenijih, izmjerila svoje alate i na kalkulatoru izračunala prosjek. Možda su si pritom malo i dodali.

Istina o prosječnoj veličini penisa

Najozbiljniju studiju o veličini penisa napravili su oni kojima je najvažnije znati taj podatak- proizvođači kondoma. Na reprezentativnom uzorku utvrdili su sljedeće:

  • Prosječna duljina opuštenog penisa je 10.2 cm.
  • Prosječna duljina penisa u erekciji je 14.7 cm.
  • Prosječan obujam penisa je 12.2 cm.

Eto, brojke su tu ... pa vi vidite :)

29.10.2016. 21:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh