« Muškarci
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
ZAPAMTITE :)

10 navika poželjnih muškaraca

U članku vam otkrivamo deset dobrih navika koje bi mogli početi raditi istog trenutka. Vjerujte nam na riječ, djevojke oko vas će ih više nego primijetiti...

Ako želite da vas dame ovako gledaju...
Ako želite da vas dame ovako gledaju... (Arhiva)
Više o

muškarci

,

privlačnost

,

navike

Iako vrlo često razmišljamo da smo prepuni loših navika, štoviše i okolina nam ponekad suflira tu činjenicu, nije sve tako crno.

Imamo mi, muškarci, puno dobrih navika koje ponekad mogu zasijeniti one loše.

Neke su skrivene i samo ih je potrebno pronaći. Neke uspješno već koristimo.

U nastavku vam otkrivamo deset dobrih navika koje bi mogli početi raditi istog trenutka. Vjerujte nam na riječ, djevojke oko vas će ih više nego primijetiti. I adekvatno nagraditi.

Usporite

Kako ste uvijek u pokretu i kako se karijera i sve oko vas razvija, tako je i vaš tempo sve brži. Brže funkcionirate, brže rješavate probleme, sastanci su vam sve kraći i češći, a na potrebne lokacije dolazite uvijek nekoliko minuta prije.

Sve je to super, osim što djevojke ponekad više vole kada hodate malo sporije. Stoga kad, van poslovnih obveza, šećete gradom, usporite. Usporite dovoljno brzo da izgleda kao da negdje morate doći, a li dovoljno sporo da djevojke mogu razgovarati s vama.

Otkrijte i naglasite vaš prirodni miris

Drugim riječima otkrijte s kojom kombinacijom vašeg prirodnog mirisa vaš feromoni funkcioniraju savršeno ostavljajući pozitivan dojam na slučajne i namjerne prolaznice u vašem životu.

Sve poželjne navike muškaraca pročitajte na portalu Gentleman.hr

22.07.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh