« Muškarci
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
TIPS & TRICKS

10 načina kako privući bilo koju ženu

Mnogi muškarci rade potpuno krive svari kada nastoje impresionirati svoju odabranicu. Pogledajte metode pomoću kojih možete ostaviti dojam, te odskočiti od hrpe drugih dosadnih muškaraca koje je srela

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

zavođenje

10. Budite originalni - malo je žena koje nisu izvedene na večeru barem 100 puta. Stoga budite originalni i zabavni, predložite stvari i aktivnosti koje još nije probala. Na taj način zainteresirat ćete ju za sebe i to poprilično brzo.

9. Zadržite kontrolu - žene vole muškarce s planom. U redu je primati sugestije, međutim sa stavom "meni je svejedno" nećete daleko dospjeti. Pokažite joj da ste organizirani i znate kako provesti kvalitetno vrijeme s njom.

8. Pokažite manire kavalira - to je dobar način da joj date do znanja kako je u dobrim rukama. Naravno ne treba pretjerivati, jer ćete dobiti kontraefekt, mogla bi vas smatrati "mekušcem". Prava radnja u pravo vrijeme donosi rezultate.

7. Budite cool - nemojte biti tip muškarca koji se živcira zbog sitnica...poput neuzvraćenog telefonskog poziva. Vjerojatno će pretpostaviti kako imate i drugog posla osim nje, što je u principu dobra stvar.

6. Budite zagonetni - previše muškaraca radi pogrešku servirajući na pladnju cijeli svoj život ženi koja ih zanima. Stoga budite drugačiji i neke stvari zadržite za sebe, posebice one koje mogu biti impresivne. Puno veći dojam ćete ostaviti ako ona to sazna od vaših prijatelja nego da se sami pohvalite. Banalan primjer - ako vozite dobar auto recite joj kroz šalu da vas mali skuter služi sasvim u redu. Kasnije kada otkrije što doista vozite bit će impresionirana vašim smislom za humor i skromnošću.

5. Živite svoj život - jedna stvar koja je zajednička svim uspješnim muškarcima jest da imaju svoje vlastite živote, te ne trebaju ženu da bi bili sretni. Žene pak to smatraju iznimno privlačnim. Lako joj je odbiti muškarca koji žudi za njom, međutim kada sretne onoga koji je sretan i zadovoljan svojim životom, učinit će sve kako bi ga uvjerila da bi i ona trebala biti dio. Stoga nađite neke stvari koje vas zanimaju poput hobija, sporta, posla i neka vam budu prioriteti umjesto nje. Neka ona bude ta koja će trčati za vama.

4. Budite nepredvidivi - možda mislite kako žene cijene spoznaju što ćete raditi kada ste zajedno i kada ćete ju nazvati, međutim u realnosti ovakva predvidivost ubija dvije stvari za kojima žude u vezi: uzbuđenje i iščekivanje.

3. Neka se potrudi - sigurno ste svi čuli za izreku kako "ljudi ne cijene ono što prelako dobiju." Ista stvar se može primijeniti na žene i izlaske. Stoga nemojte konstantno trčati za njom, već radije pokušajte održati balans iskazivanja interesa. Što više se potrudi, više će to cijeniti.

2. Učinite korak - nakon što je pokazala da je dovoljno zainteresirana za vas, budite muškarac i napravite odlučniji korak. Žene ne cijene muškarce koji nemaju hrabrosti inicirati prvi poljubac ili bilo što drugo, stoga nemojte ju razočarati. Takav korak učinit će da se osjeća sexy i atraktivnom, a vas predstaviti kao pouzdanog, jakog muškarca kakvog i traži.

1. Budite opušteni - zadnja stvar koju žena želi jest muškarac koji zove 10 puta nakon sinoćnjeg izlaska. Ako se počnete ponašati kao da ste već spremni za brak nakon prvog izlaska, pa čak i petog, zvučat će kao da na čelu imate istetovirane riječi "Očajan sam!". Umjesto toga budite opušteni. Ne žurite nigdje i neka ona bude ta koja će stvari podići na viši nivo. Cijenit će vaše ponašanje, a imate i mnogo veće šanse da završite u odličnoj vezi kakvu ste i tražili.

21.02.2010. 19:00:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Zensko
    22.02.2010. 00:56
    Ovo je odličan članak. Potrepljuje moju trvdnju da kad bi ja bila muškarac, imala bi stotinu žena. Ovaj tekst sigurno nije pisao muškarac nego žena jer muškarci o ovome pojma nemaju, a to je upravo baš tako i nikako drugačije. I sve je vrlo jednostavno.
  2. avatar
    zoki321
    25.02.2010. 13:34
    ne slažem se sa člankom, jer ne postoji formula osvajanja žena!
    samo sa jednom činjenicom se slažem, a to je da kada žena neće nekog može taj dubiti na trepavicama ili bilo šta raditi i ona ga jednostavno neće, te priče da ona voli ovo ili ono zavisi od karaktera žene, srećom nismo svi isti baš kao i što sve žene nisu iste
  3. avatar
    Pero
    08.02.2012. 16:11
    Zanimljiv članak...tko želi znati više može pročitati i koju dobru knjigu o tome....

    Ja sam nišao na knjigu tajna komunikacija i to mi je iskreno bila najbolja investicija u životu...članak je dosta na tu temu,ali moram se složiti i s komentarima...:)

    Ovaj zadnji komentar je i meni bio istinit dok nisam pročitao gore navedenu knjigu...;)
  4. avatar
    Pero
    08.02.2012. 16:13
    Link je www.tajnakomunikacija.com ako još uopće postoji....menine radi
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh