« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
UKLJUČITE SE!

Zvijezda traži hrvatski sendvič - oduševite receptom i osvojite 10.000 kuna

Jedino je pravilo koje treba ispoštovati - sendvič je bezveze kad nema majoneze i zato u svaki recept treba ubaciti omiljenu Zvijezda majonezu

Sendvičem do love...
Sendvičem do love... (Zvijezda)
Više o

sendvič

,

nagradni natječaj

,

Zvijezda majoneza

Zvijezda traži hrvatski sendvič i za to nudi vrijednu nagradu - 10.000 kuna na potrošačkoj kartici! Sve što trebate napraviti je osmisliti ili podijeliti recept za svoj savršeni sendvič pa ga popraviti Zvijezda majonezom jer, jasno je, sendvič je bezveze kad nema Zvijezda majoneze.

Zvijezdin Servis za sendviče već je popravio brojne svjetske sendviče pristigle iz dalekog Brazila, Rusije pa i Francuske, a sad je došlo vrijeme da pronađemo i odaberemo najbolji hrvatski sendvič.

Natječaj traje do 31. ožujka u ponoć dokad na micrositeu Servis za sendviče trebate postaviti fotografiju svog sendviča i opisati zašto je baš on poseban. Prepustite se mašti i pokažite kreativnost jer nema toga tko ne može napraviti ukusan sendvič.

Osim glavne nagrade od 10.000 kuna na potrošačkoj kartici i poklon paketa Zvijezda proizvoda, bit će nagrađeni i drugo plasirani recept i to sa 5000 kuna na potrošačkoj kartici, dok će trećeplasirani sendvič svom autoru donijeti 3000 kuna na potrošačkoj kartici te će također dobiti poklon paket Zvijezdinih proizvoda uz podjelu recepta na medijskim i Zvijezdinim kanalima (web i društvene mreže). Za idućih 10 sudionika osigurane su utješne nagrade - poklon paketi Zvijezda proizvoda.

Sve detalje natječaja potražite OVDJE

11.03.2019. 13:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh