« Seks
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
SVAŠTA, SVAŠTA

Zanimljivosti o seksu i s njim povezanim stvarima

Koliko je naturističkih plaža u Europi? Jesu li HIV-u izloženiji svećenici ili porno glumci? Kakva su prva seksualna iskustva Britanki? Saznajte u nastavku

Seks je nepresušan izvor raznih zanimljivosti
Seks je nepresušan izvor raznih zanimljivosti (Deviantart)
Više o

sex

,

seks

,

zanimljivosti

Seks je naprosto nepresušan izvor za teme diskusija, legendi i mitova, članaka, knjiga, filmova, tabua, ali je prije svega prepun zanimljivosti. Portal Intimatemedicine odabrao je nekoliko primjera ovog posljednjeg:

Zanimljivost #1

Statistika je pokazala da je u SAD od 1999. do 2004. godine među katoličkim, na celibat obavezanim svećenicima, zabilježeno više infekcija virusom HIV-a nego među svim registriranim glumcima i glumicama u tvrdim erotskim produkcijama.

Zanimljivost 2

U vrijeme Rimskog carstva žene su bile uvjerene da muškarac postaje impotentan ako mu "alatku" u erekciji premažu mješavinom mišjeg izmeta i maslinovog ulja.

Zanimljivost 3

Iz Rio De Janeira u Europsku se uniju seli trend društvenih priredbi na kojima mogu sudjelovati samo potpuno goli posjetitelji. Zabave te vrste postaju tako omiljene da u nekim europskim prijestolnicama, primjerice u Amsterdamu, Lisabonu, Madridu i Berlinu, već razmišljaju o ekskluzivnim igračnicama i diskotekama za golaće.

Zanimljivost #4

Prema mišljenju američke specijalizirane psihijatrijske struke, sa seksom je u pravom smislu te riječi opsjednuto devet posto Amerikanaca i četiri posto Amerikanki.

Zanimljivost #5

U Europskoj uniji dva posto muškaraca dobi između 18 i 68 godina još nije imalo spolna iskustva, a malo manje od trećine se zadovoljava do tri puta na tjedan, bez obzira na regularan spolni život.

Zanimljivost #6

Prema ocjenama Međunarodnog saveza naturista, u Europi se nalazi više od 600 naturističkih kampova, gotovo 500 naturističkih središta, 7.500 kilometara naturističkih plaža i više od 400 naturističkih bazena i kupališta.

Zanimljivost #7

Više od 70 posto Britanki iskustva s gubitkom nevinosti označilo je kao loša ili porazna.

01.04.2013. 22:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh