« Život
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
ZANIMLJIVO

Znakovi da će vam brak trajati vječno

Ljubav za cijeli život san je većine ljudi, no ispada da je nije tako jednostavno pronaći, a kamoli zadržati, pa evo par znakova koji će vam pokazati da ste na pravom putu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

prava ljubav

,

znakovi

,

savršen partner

,

ljubav

Prava ljubav, ona za cijeli život nije lak zadatak, jer iako se nekad na početku čini da ste je pronašli, tek nakon godina braka možete zaključiti jeste li bili u pravu - održati dobar brak je još teže

Naravno, treba vam suosjećajnost, međusobno povjerenje i dobar seks, no osim toga ima nekih prilično čudnih znakova da ste pronašli ljubav za cijeli život.

>> 10 znakova prave ljubavi >>

Istraživanja su pokazala da će oni koji su imali jeftinije vjenčanje duže biti zajedno - vjenčanje iz snova obično je raskošno, no skromnije daje puno, puno manje šanse za razvod. 

>> Jeste li spremni za pravu ljubav >>

Zanimljivo, i oni koji su se upoznali online (a to se radi već dva destljeća, dragi naši - vjerujete li da je toliko prošlo?) ostaju duže u braku, a jedan od razloga je svakako i činjenica da su se nakon toga počeli manje družiti na društvenim mrežama, što je isto tako dobar znak da će brak potrajati.

>> Prava ljubav nalazi se dva puta u životu? >>

Uz to, trebali bi zajedno komentirati nebitne, svakodnevne sitnice, gledati zajedno filmove i koristiti više "mi" nego "ja", čak i u svađama. 

Kad zadovoljite navedeno, čini se da ste na pravom "happily ever after" putu ...

17.12.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh