« Žene
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
ZAPAMTITE

Zlatna pravila dobre veze za žene

Kako bi sve bilo u najboljem redu treba se držati određenih pravila koja će vam pomoći da vezu usmjerite kamo želite

Kako da sve bude tip-top
Kako da sve bude tip-top (Dreamstime)
Više o

žene

,

savjeti

,

veza

,

dobra veza

Ljubavne veze imaju uspone i padove, što treba prihvatiti kao normalnu stvar i ne raditi dramu oko toga, no kako bi sve bilo u najboljem redu treba se držati određenih pravila koja će vam pomoći da vezu usmjerite kamo želite.

Tako, primjerice, nemojte pokušavati promijeniti dragoga - svi imamo pozitivne i negativne strane, pa tako i on, a ako ste s njim zato što mislite da ga možete promijeniti ... pogriješili ste.

S druge strane, i roditelji su, željeli mi to ili ne, dio svake veze, pa treba zagovarati dobre odnose s njima, ali i ostaviti nužnu distancu kako se ne bi miješali u vaš odnos.

Razgovor je jedan od ključeva dobre veze - ako niste vični otvorenom razgovoru, bilo bi vam bolje da što prije naučite, jer samo tako možete riješiti probleme koji iskrsnu.

Komplimenti nisu ništa manje važni muškarcima nego ženama, samo ih je potrebno dobro formulirati - njima je važno da budu pohvaljeni za nešto što su napravili.

Hobiji su nužni, zajednički kako bi se više zbližili, vaši posebni kako bi imali vrijeme samo za sebe i radili ono u čemu iskreno uživate.

Za kraj, ne zaboravite na vrlo važan stup svake veze - smijeh. Uvijek, svugdje i stalno.

01.09.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh