« Žene
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
HE HE

Što muškarce čini nesigurnim

Iako se muškarci vole praviti važni, neustrašivi i, jednom rječju, frajeri - ipak su i oni puni nesigurnosti koje ih koče u životu

Može on glumiti frajera koliko želi, ali ...
Može on glumiti frajera koliko želi, ali ... (Arhiva)
Više o

muškarci

,

nesigurnost

,

uzroci nesigurnosti

,

strah

Muškarci su nesigurni u sebe baš kao i žene, no razlika je ogromna - oni to puno uspješnije sakrivaju i ne govore javno o svojim problemima, najčešće niti najboljim prijateljima, a kamoli svojoj dragoj ...

No, gotovo da i nema muškarca koji nema potrebu za odobravanjem - svakom je muškarcu potrebno odobravanje njegove partnerice, pohvale za sve što je napravio jer se tek tada može osjećati kao pravi zaštitnik, o čemu svi potajice maštaju (da, naročito oni koji najglasnije govore protiv toga).

Jednako tako, puni su straha da će izgubiti partnericu - čim mu to prvi puta padne na pamet, nema šanse da taj mali crvić izađe iz glave i pusti ga na miru, štoviše, samo će rasti i bujati u slučaju da, primjerice, ne dobivaju dovoljno odobravanja od partnerice.

I da, strah ih je da nisu dovoljno dobri za partnericu - pogotovo ako je ona samosvjesna i realizirana žena, taj strah raste sa svakim njihovim neuspjehom.

Eto, sad kad znate da živite s čovjekom punim strahova, olakšajte mu malo ..

 

02.09.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh