« Žene
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
HE HE

Kad su žene najspremnije za uživanje u seksu

Zanimljivo, iako seksualno ne sazrijevaju jednako, muškarci i žene najviše seksualnog samopouzdanja imaju u vrlo bliskim godinama

Seksualno samopouzdanje dolazi u sličnim godinama
Seksualno samopouzdanje dolazi u sličnim godinama (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

samopouzdanje

,

muškarci

,

uživanje u seksu

Žene su prilično nesigurne u svoj izgled i seksipil u mlađeim godinama, pa ne čude rezultati istraživanja portala za upoznavanje Singles247.com koji su pokazali da žene imaju najmanje seksualnog samopouzdanja u 25. godini upravo iz tog razloga.

No, šest godina kasnije, u 31. godini nalaze se na vrhuncu seksualnog samopouzdanja jer se osjećaju dovoljno iskusno, što im daje sigurnost u seksualnu moć, a počinju biti i zadovoljne svojim oblinama. 

Muškarci, s druge strane, na vrhuncu samopouzdanja nalaze se u dobi od 33. godine, i to iz istih razloga, uz dodatak da se tada počinju ugodno osjećati i po pitanju veličine svog penisa. 

Inače, istraživanje je pokazalo i da svaka četvrta osoba ni najmanje nije zadovoljna svojim seksualnim životom. Kako dobar seks uvelike ovisi i o kvaliteti veze, seksualno nezadovoljstvo može se povezati i s činjenicom da je samo 12 posto ispitanika bilo zadovoljno svojim životom u poptunosti. 

Zanimljivo je da je i gotovo jednak broj ljudi ustvrdio da im je sadašnji partner najbolji kojeg su imali kao i da im je seks upao u rutinu - 33 prema 30 posto.

20.03.2014. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh