« Žene
objavljeno prije 7 godina
HE HE

Žene su sretne i zadovoljne kad...

Četrdesete su godine kad se žene osjećaju najuspješnije po pitanju karijere i zarade, a začudo se upravo tada osjećaju najzadovoljnije svojom kilažom

Stvarno je malo dovoljno...
Stvarno je malo dovoljno... (Arhiva)
Više o

žene

,

tridesete

,

četrdesete

Žene vole male stvari u životu koje ih čine sretnim, a ako mislite da to nije istina, razuvjerit će vas rezultati jednog zanimljivog istraživanja.

Tako, primjerice, 71 posto žena može oraspoložiti sunčan dan, 64 posto se osjeća odlično kad nekoga nasmije, začudno malih 55 posto voli dobiti kompliment od nepoznate osobe, dok je omiljena pjesma na radiju dovoljna za bolje raspoloženje 53 posto žena.

Što se tiče aktivnosti koje ih usrećuju, žene zapravo niti tu nisu pretjerano zahtjevne - 64 posto njih sretno je kad čita, filmovi i kuhanje izvor su sreće za 46 posto žena, putovanja vesele 41 psoto žena, dok vrtlarenje ili briga oko cvijeća u kući usrećuje 39 posto žena.

Sve u svemu, ne vidimo na listi odjeću, modne dodatke, cipele... ništa od onoga što se plete u mitovima oko ženskog zadovoljstva.

Kad znamo da se osjećaju najviše seksi s 26, a prepune samopouzdanja s 31. godinom, ne čudi da treba još malo da se osjećaju najuspješnijima - to su četrdesete kad postanu zadovoljne kilažom, no i karijera i zarada im pričinjavaju zadovoljstvo.

Ako vas zanima kako žene podižu samopouzdanje, odgovori su također vrlo jednostavni - dovoljan je dobar san, čista kosa i pozitivne misli za većinu, dok je tek četvrtina tu navela haljine i cipele

I onda netko kaže da su žene zahtjevne i komplicirane....

20.05.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh