« Žene
objavljeno prije 7 godina
EH, DA ... :)

Zašto prijateljice imaju bolje muškarce od vas?

Postoje žene koje uvijek nađu tipove koji nemaju problema s vezivanjem, osjećajima, posvećivanjem pažnje, ljubavničkim vještinama i brojim drugim stvarima koji čine dobrog frajera

Zašto Ona uvijek nađe sjajnog frajera?
Zašto Ona uvijek nađe sjajnog frajera? (Arhiva)
Više o

žena

,

prava žena

,

najbolji muškarac

Svaka žena ima barem jednu frendicu ili poznanicu koja naprosto nikada nema problema s privlačenjem frajera, i to uglavnom onih zbog kojih bi ostale i ubile ako treba.

Takve žene uvijek nađu tipove koji nemaju problema s vezivanjem, osjećajima, posvećivanjem pažnje, ljubavničkim vještinama i brojim drugim stvarima koji čine dobrog frajera.

Zašto? Zato što rade ove stvari...

Jednostavno su bolje - riješite se garda bijesne, povrijeđene, cinične i nedostupne žene i našalite se na svoj račun. Nemojte stvari doživljavati previše ozbiljno. Ljubavni problemi nipošto nisu trivijalni, ali nisu ni najveći misterij svemira, kakvim ih nekad pokušavamo prikazati. Uostalom, većina muškaraca naprosto obožava žene koje razumiju i vole humor. I najvažnije, prestanite tražiti Gospodina Savršenog pod svaku cijenu.

Nikad ne dijele privatne detalje svoje veze - kad gledate dvoje ljudi u sjajnoj vezi imajte na umu da vidite najviše10 posto onoga što se zapravo događa u njihovim životima. Upitajte bilo kojeg frajera što mu je najvažnije kod žene i budite sigurni da će „nesklonost drami i tračevima" biti na vrlo visokom mjestu.

Shvaćaju njegove potrebe i želje - unatoč tomu što bilo tko od nas misli o sebi, vi niste najbolja stvar koja se nekome može dogoditi u životu. Što prije shvatite da nitko od nas nije bogomdan, kao ni da dobar odnos s nekime ne dolazi sam od sebe, već ste napravili odličan prvi korak u pravom smjeru. 

Znaju kako se postaviti - takva žena točno zna kad njezin muškarac treba pokornu sluškinju, a kada kraljicu svemira kojoj ništa nije dovoljno dobro. Balansiranje između ova dva ekstrema možda ne zvuči politički korektno, ali upravo je to ono s čime žena dovodi svog muškarca do potpune zaluđenosti njome.

Znaju kako treba razgovarati sa svojim muškarcem - često čujemo kako je komunikacija najvažnija stvar u vezi, ali mnogim ljudima baš i nije jasno što bi to točno trebalo značiti. Muškarci nisu žene, stoga im ne smijete tako ni pristupiti. Komunikacija u muškom svijetu ne znači nužno razgovor do besvijesti. Iskreno, stavite se u kožu nekoga tko mora slušati bijesnu ženu dva sata i shvatit ćete da se osoba u toj situaciji naprosto mora isključiti.

18.05.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh