« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 11 godina
MODA

Žene nakon pola godine mijenjaju izgled partneru

Modni izričaj partnera je nešto na čemu žene neće prigovarati na početku veze, no kad sve postane ozbiljno, kreće čistka u ormaru

Dragi, ovo ide van :)
Dragi, ovo ide van :) (Shutterstock)
Više o

moda

,

žene

,

muškarci

,

neusklađenost

,

bacanje odjeće

Novi su parovi uvijek slatki i zbunjeni, no to se brzo mijenja čim situacija postane ozbiljnija. Modni gafovi muškarca ženama će malo dizati tlak na početku veze, ali neće zbog toga prigovarati ako su s ostatkom zadovoljne.

Stvari se drastično mijenjaju nakon šest mjeseci veze, pokazalo je istraživanje koje su zajedno proveli Marks&Spencer i Oxfam, jer žene najednom postaju prilično nemilosrdne u svojoj ulozi modnog mačka.

Naime, gotovo pola žena priznalo je da baca odjeću partnera jer im se ne sviđa njegov stil oblačenja, dok njih dvadeset posto usklađuje svoj modni izričaj s partnerovim.

Tolerancija na nesklad i nedostatak ukusa tako ima rok trajanja od pola godine, nakon čega žene uzimaju stvari u svoje ruke i prisiljavaju partnera na promjene, pa makar i silom. Osim bacanja odjeće najčešći način je stavljanje u pranje na pogrešnu temperaturu kako bi odjeća postala neupotrebljiva.

Naravno, i polovica muškaraca je priznala da im partnerice uglavnom određuju što će kupiti i nositi.

Dakle, što žene ne vole: uske hlače poput tube, kombinezone, majice s printom životinja i plišane trenirke.

Kako bi spasili odjeću, humanitarci iz Oxfama pokrenuli su inicijativu da se odjeća donira i, vjerovali ili ne, u mjesec dana su dobili gotovo 4 milijuna komada odjeće vrijedne preko 2.3 milijuna funti iz ormara muškaraca čije žene nisu zadovoljne njihovim oblačenjem.

 

06.05.2013. 21:49:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh