« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
MODA

Žene nakon pola godine mijenjaju izgled partneru

Modni izričaj partnera je nešto na čemu žene neće prigovarati na početku veze, no kad sve postane ozbiljno, kreće čistka u ormaru

Dragi, ovo ide van :)
Dragi, ovo ide van :) (Shutterstock)
Više o

moda

,

žene

,

muškarci

,

neusklađenost

,

bacanje odjeće

Novi su parovi uvijek slatki i zbunjeni, no to se brzo mijenja čim situacija postane ozbiljnija. Modni gafovi muškarca ženama će malo dizati tlak na početku veze, ali neće zbog toga prigovarati ako su s ostatkom zadovoljne.

Stvari se drastično mijenjaju nakon šest mjeseci veze, pokazalo je istraživanje koje su zajedno proveli Marks&Spencer i Oxfam, jer žene najednom postaju prilično nemilosrdne u svojoj ulozi modnog mačka.

Naime, gotovo pola žena priznalo je da baca odjeću partnera jer im se ne sviđa njegov stil oblačenja, dok njih dvadeset posto usklađuje svoj modni izričaj s partnerovim.

Tolerancija na nesklad i nedostatak ukusa tako ima rok trajanja od pola godine, nakon čega žene uzimaju stvari u svoje ruke i prisiljavaju partnera na promjene, pa makar i silom. Osim bacanja odjeće najčešći način je stavljanje u pranje na pogrešnu temperaturu kako bi odjeća postala neupotrebljiva.

Naravno, i polovica muškaraca je priznala da im partnerice uglavnom određuju što će kupiti i nositi.

Dakle, što žene ne vole: uske hlače poput tube, kombinezone, majice s printom životinja i plišane trenirke.

Kako bi spasili odjeću, humanitarci iz Oxfama pokrenuli su inicijativu da se odjeća donira i, vjerovali ili ne, u mjesec dana su dobili gotovo 4 milijuna komada odjeće vrijedne preko 2.3 milijuna funti iz ormara muškaraca čije žene nisu zadovoljne njihovim oblačenjem.

 

06.05.2013. 21:49:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh