« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 11 godina
DFWZ

Spektakularno otvorenje revijalnog dijela DFWZ-a

Jubilarni 20. Dreft Fashion Week Zagreb započeo je blogger konferencijom i večernjim revijalnim dijelom

Kristina Burja otvorila je revijalni dio DFWZ-a
Kristina Burja otvorila je revijalni dio DFWZ-a (DFWZ)
Više o

moda

,

dizajn

,

fotografije

,

Dreft Fashion Week Zagreb

,

Zjena Glamočanin

,

Milena Rogulj

,

Kristina Burja

,

DFWZ

,

Sini Moilanen

,

Tramp in Disguise

,

Katrien Van Hecke

,

Ragstime

Sinoć je u Hypo centru na Slavonskoj aveniji 6 započeo jubilarni 20. Dreft Fashion Week Zagreb F/W 2013./2014. Prvi revijalni dan DFWZ-a započeo je blogger konferencijom na kojoj je jedan od najpoznatijih street style fashion blogera Yvan Rodic - Facehunter pričao o poslovnoj strani pisanja bloga.

Vanja Mamić je zaštitno lice nove kolekcije Kristine Burje

Čast da otvori najdugovječnije i jedino internacionalno modno događanje u našoj zemlji pripalo je Zagrepčanki Kristini Burji. Dizajnerica koja se krije iza imena svog brenda Krie design pokazala je da se moda i humanost savršeno nadopunjuju. Jednostavnom kolekcijom ženstvenih haljina, suknji i topova nadopunjenim efektnim ogrlicama, Kristina je ponovo pokazala svoj talent i zašto mnogobrojne žene nose upravo njezine modele, a suradnjom sa skloništem za nezbrinute životinje Dumovec da taj isti talent usmjerava i ka humanitarnim projektima.

Naime, Kristina je posebno za Dumovec dizajnirala majicu koja će se sva tri dana prodavati na korneru Dumovca u waiting roomu DFWZ-a, a u ovoj hvale vrijednoj akciji pridružila joj se njena dugogodišnja prijateljica i istinska ljubiteljica životinja Vanja Mamić koja je ujedno i zaštitno lice njezine najnovije kolekcije, a koja je za kraj revije prošetala pistom u glamuroznoj crnoj haljini s malim psićem.

Tramp in Disguise s London FW-a na zagrebački

Za odlazak u arapski svijet, točnije u mistični svijet 1001. noći uvela nas je poznata dizajnerica s londonskog Fashion Weeka - Sini Moilanen. Tramp in Disguise ime je njenog brenda, a na pisti smo vidjeli sve elemente sve vremenske bajke: povijest, ljubavnu priču, tragediju, komediju, pjesništvo, burlesku i erotiku sadržane u njenom osebujnom modnom izričaju.

Modni show Zjene Glamočanin oduševio prisutne

Atraktivna Dubrovkinja Zjena Glamočanin ne dopušta da joj zima i tmurno vrijeme diktiraju modu, stoga je najnoviju kolekciju za jesen/zimu 2013/14 ispunila bojama! Inspiraciju je pronašla u oglavljima hrvatskih narodnih nošnji koje kao da je prenijela i prilagodila suvremenom svijetu. Uz glumce s Akademije i zanimljivu koreografiju, mlada dizajnerica i kostimografkinja Zjena je uspjela osvojiti srca mnogobrojne publike i zadobiti gromoglasan aplauz.

Umjetnička kolekcija Belgijanke Katrien

Katrien Van Hecke, dizajnerica s belgijskom adresom i redovni sudionik London Fashon Weeka zagrebačkoj se publici predstavila umjetničkom kolekcijom. Svaki odjevni predmet ručno je obojala i prilagodila materijalu te samoj izvedbi, dok su vezenje, kukičanje i razne aplikacije bile dio njenog ovosezonskog stvaralaštva nadopunjenog proučavanjem starinskih tehnika.

Milena Rogulj redizajnirala odjeću s Hrelića

Večer je zaokružila uvijek originalna i po mnogima najbolja hrvatska dizajnerica, samozatajna Milena Rogulj. Njezina najnovija kolekcija Ragstime kompletno je izrađena od odjeće koju je nekoliko mjeseci neumorno kupovala obilazeći kultni zagrebački buvljak Hrelić i od komada s Hrelića šivala nove. Milena je željela pokazati da i u ovo doba krize i recesije svatko može imati stila i biti originalan na svoj način te biti zanimljivo i dobro obučen, bez skupih i brendiranih komada, da se ne mora izdvojiti značajan iznos da bi se imalo stila i bilo „in", a i sama kolekcija je vrlo, vrlo povoljna i cjenovno prilagođena svima.

Galeriju fotografija svih revija pogledajte OVDJE.

10.05.2013. 13:26:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh