« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
HE HE

Žene koje svaki muškarac mora pronaći jednom u životu

Naravno, uvijek je cilj pronaći onu pravu s kojom ćete provesti život, no na putu do nje trebali bi isprobati veze i s ovima ...

Možda je kućanica vaš tip?
Možda je kućanica vaš tip? (Arhiva)
Više o

veze

,

muškarci

,

tipovi žena

,

kućanica

,

hipsterica

,

vegan

Muškarci su, baš kao i žene, u potrazi za partnericom koja će biti savršena i s kojom će provesti život, no tijekom potrage događaju se razne veze, više ili manje uspješne. Men's Health odlučio je dati savjet svojim čitateljima - dok tražite pravu, isprobajte kako je to biti u vezi s ovima, možda će baš ona biti Ta koju tražite ...

Alfa ženka - nabrijana karijeristica na visokim štiklama predana je svemu što radi i s njom nije lako držati korak. Čudno, ali obično se spoji s nekim umjetnikom ili profesorom, jer s alfa mužjakom dolazi do previše iskrenja u vezi.

Hipsterica - doma je u svim IN klubovima i barovima u gradu, zna trendove mjesecima prije nego što će postati popularni, ima stila i zabavna je. Stav joj je glavna stvar u životu, a osvojiti će je najlakše intelektualci i geekovi.

Kućanica - zanima je obitelj, djeca, udoban stan i obiteljski automobil. Brine se o apsolutno svemu, pa će uvijek tražiti muškarca koji joj to može osigurati.

Urbana i sofisticirana - spontana i zanimljiva, zabavna žena koja će uvijek privući sve poglede na sebe kad uđe u prostoriju. No, takvu ćete ženu moći osvojiti jedino ako ste samopouzdani do bola i možete kontrolirati ljubomoru.

Veganka - voli jogu, ima divnu kožu, obožava masirati i uvijek je duboko povezana sa životom. Očekivano, šanse imaju samo muškarci koji dijele njezine interese. 

02.02.2016. 20:03:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh