« Žene
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
UFF

Žene koje muškarci ne podnose

Postoji nekoliko tipova žena koje muškarci jednostavno ne mogu smisliti, ma kako one zgodne i krasne bile

Tračerice su na vrhu liste neomiljenih
Tračerice su na vrhu liste neomiljenih (Arhiva)
Više o

dijeta

,

žene

,

majka

,

tipovi žena

,

Tračerica

,

radoholičarka

Žene se, generalno, sviđaju muškarcima, no postoji nekoliko tipova žena koje muškarci jednostavno ne mogu smisliti, a top listu nepoželjnih predvode tračerice. Žene koje omalovažavaju sve oko sebe nisu ono što oni traže, a njihovi stalni zahtjevi i prigovori ne mogu se dugo izdržati. 

>> Nekoliko vrsta prigovaranja koje muškarce ubijaju u pojam >>

Ništa puno bolje ne mogu proći ni žene koje su opsjednute dijetama i već na prvoj zajedničkoj večeri broje naglas kalorije koje su pojele. Muškarci vole opuštene žene koje znaju uživati u životu.

Radoholičarke također nisu među omiljenima, jer bi svaki muškarac želio imati svoju ženu uz sebe, a ne na poslu. Kad još uz to počnu razgovarati o svom poslu nakon dolaska kući, zajednički život neće trajati dugo.

>> Žene koje muškarcima zadaju noćne more >>

Majke u punom smislu te riječi su omiljene, no one koje ih stalno izigravaju, i to od samog početka veze, nemaju velike šanse za dugotrajnu vezu. Osim kod edipovaca, naravno ....

Za kraj, one koje stalno prigovaraju zbog rodbine također su našle svoje mjesto na listi neomiljenih, jer ma koliko muškarcu vlastita rodbina išla na živce, još mu više ide na živce kad mu ih draga nabija na nos.

24.08.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh