« Žene
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
NIJE KOMPLICIRANO

Što žene stvarno žele od muškaraca

Muškarci doživljavaju žene kao prilično komplicirane osobe čije se želje treba pogađati, no u stvarnosti je to puno jednostavnije

Cvijeće će uvijek dobro doći
Cvijeće će uvijek dobro doći (Arhiva)
Više o

žene

,

cvijeće

,

veza

,

muškarci

,

razgovor

Žene nisu tako komplicirane kako muškarci misle, jer zapravo ne žele tako velike stvari već sitnice koje njima život i ljubav znače, a muškarci ih doživljavaju kao nešto nevjerojatno i nepotrebno.

Kad tražite put do ženskog srca, najbolji način je ljubaznost, iskrenost, poštovanje, lijepo ponašanje i romantika, u što se uklapaju razgovori i intimne večere na kojima ćete ih bolje upoznati, no i one vas.

>> 7 pravila zavođenja koje žene žele da muškarci znaju >>

Mali znakovi pažnje njima znače puno, pa poziv u pravo vrijeme, cvijeće, čokolada, zajednički izlet u prirodu i slično sigurno neće opteretiti niti jednog muškarca, a njegovoj će partnerici biti jako drago.

Koliko god žena bila samostalna, ona će uživati u kavalirskom ponašanju, otvaranju vrata, pridržavanju kaputa i svim onim stvarima na koje je lako zaboraviti.

>> Što žene žele od muškaraca >>

Za kraj, žene vole iskrenost i točnost (ma koliko vi mislili da one stalno kasne). Ako nešto zabrljate, priznajte odmah i sve će biti u redu, inače ćete se zaplesti u mrežu laži koja će uzrokovati najgoru moguću stvar - gubitak povjerenja.

22.08.2014. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh