« Žene
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
AJAJ

Žene idu na dijetu pet puta godišnje

Trećina žena je u istraživanju priznala da im je glavni motiv za povratak u formu prekid s partnerom, a preko četvrtine ih se odlučuje na dijetu kad se pomire s bivšim partnerom

Čak pet puta godišnje žene se pate
Čak pet puta godišnje žene se pate (Arhiva)
Više o

dijeta

,

žene

,

učestalost

Dijeta je opsesija gotovo svake žene, pa ne čudi podatak da žene prosječno na dijetu idu pet puta godišnje, za razliku od muškaraca kojima se to jednostavno ne da i nisu toliko opterećeni izgledom pa to rade dva puta godišnje. 

Najčešći razlozi za dijete su ljetovanje, posebne prigode i vjenčanja, a pripreme za to traju tjednima. Ljetovanje je razlog broj jedan za čak 60 posto žena koje žele na plaži biti u najboljoj mogućoj formi.

Vjenčanje je na drugom mjestu, a ono izaziva ipak više stresa od ljetovanja. 

Trećina žena je u istraživanju priznala da im je glavni motiv za povratak u formu prekid s partnerom, a preko četvrtine ih se odlučuje na dijetu kad se pomire s bivšim partnerom. 

Gotovo trećina žena se odlučuje na zdraviju prehranu i vježbanje kako bi izgubile višak kilograma koje su nakupile tijekom trudnoće, a više od četvrtine se za dijetu odlučuje kako bi izgledale sjajno na obljetnici mature ili nekom sličnom događanju na kojem će sresti osobe iz svoje prošlosti.

25.03.2014. 11:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh