« Seks
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
MA DA?!

Žena iz snova je brineta koja zna kuhati

Plavuše sve više gube korak s brinetama koje su u svim posljednjim istraživanjima dospjele na prvo mjesto

Brinete su potpuno nadmašile plavuše
Brinete su potpuno nadmašile plavuše (Arhiva)
Više o

žene

,

plavuše

,

brinete

,

crnke

,

crvenokose

,

idealna žena

Brinete su nove plavuše, ali samo po popularnosti, može se zaključiti iz svih posljednjih istraživanja muških preferencija kod žena. Naime, samo se u posljednjih godinu dana pojavilo desetak istraživanja što stranica za upoznavanje, što raznih marketinških agencija u kojima brinete uvjerljivo vode na listama popularnosti.

Tako je i stranica Lovehoney u svojoj anketi došla do podatka da gotovo 60 posto muškaraca tvrdi da su brinete bolje u krevetu od plavuša, koje su na drugom mjestu liste s tek 16 posto glasova. 

Slijede crnokose za koje se odlučilo 12 posto ispitanika, a vatrene crvene žene ostale su na zadnjem mjestu s tek deset posto glasova. 

No, uz boju kose, muškarcima je za vezu važno i kako se žena snalazi u kuhinji, što je izjavilo značajnih 55 posto ispitanika, tako da se može reći da je trenutna žena iz snova dobro građena brineta vična kuhanju.

S druge strane, žene su se pokazale puno manje zahtjevnima i u najvećem postotku odgovorile da izgled nije važan, već je bitno da muškarac mora biti duhovit kako bi otišle s njim u krevet.

03.10.2013. 20:02:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh