Metro-portal.hr

objavljeno 03.10.2013. 20:02:25
MA DA?!

Žena iz snova je brineta koja zna kuhati

Plavuše sve više gube korak s brinetama koje su u svim posljednjim istraživanjima dospjele na prvo mjesto

Brinete su potpuno nadmašile plavuše
Brinete su potpuno nadmašile plavuše (Arhiva)

Brinete su nove plavuše, ali samo po popularnosti, može se zaključiti iz svih posljednjih istraživanja muških preferencija kod žena. Naime, samo se u posljednjih godinu dana pojavilo desetak istraživanja što stranica za upoznavanje, što raznih marketinških agencija u kojima brinete uvjerljivo vode na listama popularnosti.

Tako je i stranica Lovehoney u svojoj anketi došla do podatka da gotovo 60 posto muškaraca tvrdi da su brinete bolje u krevetu od plavuša, koje su na drugom mjestu liste s tek 16 posto glasova. 

Slijede crnokose za koje se odlučilo 12 posto ispitanika, a vatrene crvene žene ostale su na zadnjem mjestu s tek deset posto glasova. 

No, uz boju kose, muškarcima je za vezu važno i kako se žena snalazi u kuhinji, što je izjavilo značajnih 55 posto ispitanika, tako da se može reći da je trenutna žena iz snova dobro građena brineta vična kuhanju.

S druge strane, žene su se pokazale puno manje zahtjevnima i u najvećem postotku odgovorile da izgled nije važan, već je bitno da muškarac mora biti duhovit kako bi otišle s njim u krevet.

03.10.2013. 20:02:25
http://metro-portal.hr/zena-iz-snova-je-brineta-koja-zna-kuhati/80842/