« Seks
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Što je potrebno za dobar bračni seks?

Bračni seks se u ovom slučaju može odnositi i na seks u dugotrajnim vezama koje nisu nužno završile brakom

Dovoljno je upotrijebiti mozak ...
Dovoljno je upotrijebiti mozak ... (Shutterstock)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

rutina

,

monotonija

,

inspiracija za seks

,

bračni seks

,

dugotrajne veze

Ako pitate prijatelje koji su zajedno godinama, a nisu se vjenčali, u čemu je razlika između njihove veze i braka, većina njih odgovorit će vam da zapravo razlike nema, osim tog komada papira kojeg jedni imaju, a drugi ne.

I koliko god ta veza izgledala neformalno, oni bili slobodni i nevezani bračnim zavjetima, nakon određenog broja godina neće biti apsolutno nikakve razlike između oženjenih i neoženjenih u barem jednoj stvari - seksu.

Naime, i jedni i drugi utonut će u neku čudnu rutinu, ma kako inače otkačeni i zabavni bili za društvo oko sebe. E, to su trenuci kad treba malo sjesti i napraviti inventuru u glavi, jer mozak je ionako najveći seksualni organ. Sve se rješava tamo - i želje, i snovi, osjećaji prema partneru, donošenje odluka ...

Tamo ćete riješiti i svoj stav prema seksu, na način da se prihvatite kao osobu sa svim svojim kvalitetama i manama, nesavršenostima i celulitom, trbuhom i ovješenim podbratkom. Sve to nije razlog da mislite da niste privlačni i seksi. Muškarcima to ide puno bolje nego ženama.

U mozgu ćete i fantazirati, pričati priče, vrtjeti filmove seksualnih želja i željica. Izvrtite ih sve, a s partnerom podijelite samo one u kojima ste oboje. 

Prebacite se na tijelo, jer ćete samo tako naučiti što vam je sve ugodno i dobro. Možda partner nikad nije niti dotakao to mjesto koje je vama baš super, a do sada niste ni znali da postoji. Igrajte se sami sa sobom, bolje ćete partneru objasniti što želite. 

I, za kraj, posvetite se predigri. U dobroj vezi predigra počinje kad se probudite i završava tek kad počne seks. Zavodite partnera cijeli dan, dodirujte se, poljubite, namignite ... tako će navečer seks biti totalna eksplozija. 

30.09.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh