« Biznis
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
STOTINE PRIJAVA....

Želite li najbolji posao na svijetu?

Švedski magazin Amelia's objavio je natječaj za radno mjesto ocjenjivača kvalitete usluga na plažama

Fotografija vijesti
Više o

ocjenjivač plaža

,

najbolji posao na svijetu

Želite li raditi kao ocjenjivač na plažama, uvjeti koje morate ispunjavati su: da je u mogućnosti putovati, izležavati se na ležaljkama, isprobavati pića, uživati u masažama cijelog tijela i čitati.

Kandidati moraju znati plivati, trebaju biti spremni raditi prekovremeno (naprimjer prilikom testiranja pića), te biti u stanju ne raditi baš ništa veći dio vremena.

"Primili smo jako puno prijava", otkrila je urednica magazina Asa Lundegard. Stotine zainteresiranih iz raznih dijelova svijeta prijavili su se za posao u samo nekoliko sati nakon objave oglasa.

Kako magazin "Amelia" nema dovoljno novinara koji bi mogli ići na teren i izvještavati o, recimo, plažama sa najboljom uslugom, odlučili su angažirati osobu koja će putovati i za njih odrađivati taj posao, javio je Fox News.

Kako je oglas objavljen 1. travnja, mnogi su mislili da je u pitanju šala, ali urednica Lundegard uvjerava sve da su sasvim ozbiljni u svom naumu. Australijska turistička zajednica već je učinila odličan PR sa sličnom objavom prije dvije godine kada su tražili čuvara plaža - jedan sretnik dobio je posao, a Australija promidžbu koja se ne može platiti. 

Sretni dobitnik posla će morati četiri tjedna putovati od Kostarike do Cape Towna i na dvije još uvijek neodređene lokacije u Aziji, a neće mu sve biti zabava i igra, već će stalno morati pisati blog o stečenim iskustvima.

"Želimo da ta osoba s našim čitateljima podijeli svoje impresije o dostupnosti plaža, o lakoći upoznavanja ljudi i drugim stvarima", objasnila je urednica magazina.

03.04.2011. 19:22:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    crozona.net
    04.04.2011. 10:05
    Hoće li i oni namjestiti natječaj nekome poznatom? :)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh