Metro-portal.hr

objavljeno 03.04.2011. 19:22:00
STOTINE PRIJAVA....

Želite li najbolji posao na svijetu?

Švedski magazin Amelia's objavio je natječaj za radno mjesto ocjenjivača kvalitete usluga na plažama

Fotografija vijesti

Želite li raditi kao ocjenjivač na plažama, uvjeti koje morate ispunjavati su: da je u mogućnosti putovati, izležavati se na ležaljkama, isprobavati pića, uživati u masažama cijelog tijela i čitati.

Kandidati moraju znati plivati, trebaju biti spremni raditi prekovremeno (naprimjer prilikom testiranja pića), te biti u stanju ne raditi baš ništa veći dio vremena.

"Primili smo jako puno prijava", otkrila je urednica magazina Asa Lundegard. Stotine zainteresiranih iz raznih dijelova svijeta prijavili su se za posao u samo nekoliko sati nakon objave oglasa.

Kako magazin "Amelia" nema dovoljno novinara koji bi mogli ići na teren i izvještavati o, recimo, plažama sa najboljom uslugom, odlučili su angažirati osobu koja će putovati i za njih odrađivati taj posao, javio je Fox News.

Kako je oglas objavljen 1. travnja, mnogi su mislili da je u pitanju šala, ali urednica Lundegard uvjerava sve da su sasvim ozbiljni u svom naumu. Australijska turistička zajednica već je učinila odličan PR sa sličnom objavom prije dvije godine kada su tražili čuvara plaža - jedan sretnik dobio je posao, a Australija promidžbu koja se ne može platiti. 

Sretni dobitnik posla će morati četiri tjedna putovati od Kostarike do Cape Towna i na dvije još uvijek neodređene lokacije u Aziji, a neće mu sve biti zabava i igra, već će stalno morati pisati blog o stečenim iskustvima.

"Želimo da ta osoba s našim čitateljima podijeli svoje impresije o dostupnosti plaža, o lakoći upoznavanja ljudi i drugim stvarima", objasnila je urednica magazina.

03.04.2011. 19:22:00
http://metro-portal.hr/zelite-li-najbolji-posao-na-svijetu/57292/