« Žene
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
SAVJETI

Zavedite muškarca bez problema

Dokazano je da i žene i muškarci reagiraju na boje, pa je savjet za uspješno zavođenje prilično jednostavan - obucite se u crveno

Crvena boja ključ je zavođenja
Crvena boja ključ je zavođenja (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

zavođenje

,

crvena boja

Zavođenje muškaraca nekad se čini nevjerojatno jednostavnim, dok u drugim situacijama ne ide ma što napravili. Recept je, prema riječima stručnjaka za veze, izuzetno jednostavan - trebate biti u crvenom.

Naime, crvena je boja prirodni stimulans za muškarce koji im diže uzbuđenje i pojačava želju za zavođenjem, što je priča koja traje već stoljećima, a sada je i dokazana ozbiljno provedenim istraživanjima. 

Muškarci u pravilu više interesa pokazuju za žene koje su obučene u crvenu boju, a zanimljivo je da se može povući paralela s ponašanjem primata koji jednako reagiraju na crvenu boju koju ženke poprimaju kad im se bliži ovulacija. Jest da ovo nije pretjerani kompliment za muškarce, ali to je u skladu s razmišljanjima dobrog dijela stručnjaka koji tvrde da se, kad je riječ o seksu, muškarce treba promatrati kao životinje.

Znači, unatoč svoj mogućoj sofisticiranosti koju bi muškarci željeli pokazivati u odnosima sa ženama, ipak je sve i dalje na vrlo primitivnoj razini.

 

16.04.2014. 21:30:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    urbanjungle
    16.04.2014. 22:05
    I Mrak Taritaš se oblači u crveno pa ....
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh