« Žene
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
MMM

Koje žene neodoljivo privlače muškarce

Stav prema životu koji je jednostavan i iskren, svjež i bez ikakvog dodira s tuđim negativnostima beskrajno je privlačan

Bokovi koji dobro lelujaju privlače sve poglede
Bokovi koji dobro lelujaju privlače sve poglede (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

privlačnost

,

bokovi

Svi znamo barem jednu ženu koja nije najzgodnija u društvu, možda nije ni najzabavnija, no muškarci se jednostavno lijepe za nju kao muhe. No, ako tražite tajnu njene privlačnosti, morat ćete pogledati dalje i dublje od lica.

Za početak, muškarce jednostavno izluđuju lelujavi bokovi. Žena koja hoda samosvjesno, uzdignute glave, izbačenih grudiju i s osmijehom na licu privlači muškarce kao magnet. To je jednostavno tako. 

Uz to, vesele i pozitivne osobe i inače privlače pažnju drugih ljudi, a kad to žena kombinira s gore spomenutim lelujavim bokovima i osmijehom, teško ćete zadržati svog dragog da ne baci barem jedan poduži pogled.

Važan element privlačnosti je i mladost, no ne ona na licu i u tijelu, već ona u glavi. Stav prema životu koji je jednostavan i iskren, svjež i bez ikakvog dodira s tuđim negativnostima beskrajno je privlačan. Žena za koju se može odmah reći da joj je život pozitivna igra jednostavno isijava privlačnost.

I da, na kraju, žena treba biti sposobna za iskrenu ljubav, što se lako može zaključiti iz, primjerice, načina na koji govori o dragim osobama, filmovima i knjigama koje voli ili o svojim hobijima.

18.04.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh