« Žene
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
HMM

Zašto žene varaju svoje partnere

Žene najčešće postaju nevjerne iz istih razloga kao i muškarci, a među njima se ističe nedostatak pažnje i želja za prekidom

Uuups :)
Uuups :) (Arhiva)
Više o

žene

,

prevara

,

nevjera

,

razlozi nevjere

Žene su sklone nevjeri koliko i muškarci, pokazao je cijeli niz istraživanja, a razloga ima prilična količina. Primjerice, dosta žena to radi iz inata i osvete jer su otkrile nevjeru partnera. Naravno, one to rade toliko bolje da ih partner nikada ne otkrije ...

Dobar broj žena nevjeran je jer jednostavno ne mogu ostati monogamne, čime se približavaju argumentima muškaraca kad ih ulove s prstima u pekmezu. To su žene koje su osvijestile svoj seksualni apetit i traže sve načine da ga zadovolje, jer im seks s jednim partnerom ubrzo dosadi.

>> Najčešći razlozi ženske nevjere >>

Uz to, postoje i razlozi koji su, da tako kažemo, uobičajeni - nedostatak pažnje od strane partnera i želja za prekidom, no u tom slučaju ne trude se pretjerano sakriti svoje izlete, nadajući se da će natjerati partnera da on prekine.

>> Znakovi koji će vam otkriti da li vas ona vara >>

Među manje čestim razlozima su, primjerice, činjenica da neke žene nemaju drugog izbora - financijski ili obiteljski razlozi ne dozvoljavaju im prekid, a partner ih je potpuno zanemario i ne želi seks s njima.

>> Što potiče žene na nevjeru >>

Za kraj, jedan od tužnijih, ali i češćih razloga - izgubile su poštovanje prema partneru, što je čest slučaj i kod muškaraca.

16.08.2014. 21:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh