« Žene
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
EHH

Na što se žene najviše žale u braku

Brak je san većine žena na svijetu, no nakon što napokon pronađu svog supruga, nakon nekog vremena počinju problemčići ...

Što ženama najviše smeta
Što ženama najviše smeta (Shutterstock)
Više o

žene

,

brak

,

problemi

,

muškarci

Brak se čini kao san kad birate mjesto za udaju, vjenčanicu i svadbenu tortu, no cirkus počinje tek kad cijela ta gungula završi i započnete živjeti sa suprugom. Brak donosi puno dobrih stvari, no ima i onih koje postaju problem, pa evo na što se žene najviše žale.

Jedna od najčešćih pritužbi je da partner ne pomaže u kući, a još je gore kad se to dogodi nakon zajedničkog života u vezi gdje je - pomagao. No, velik broj muškaraca nakon vjenčanja pokazuje svoju pravu prirodu.

>> Sedam smrtnih grijeha u braku koje ste vjerojatno već počinili >>

Jednako tako, nakon vjenčanja mistično se gubi ona luda želja za seksom kod muškaraca. Je li to zbog toga što je sad siguran da će ga uvijek moći imati i ne mora se više truditi ili iz čiste lijenosti, zapravo nije niti važno - seksa ima bitno manje. 

>> Tko češće odbija seks u braku >>

Mnogi muškarci nakon ulaska u brak zadržavaju neke "momačke" navike poput redovnog pića s prijateljima, što i nije neki problem ako se ne pretvori u redovito opijanje.

>> Koje probleme donosi brak >>

I da, za kraj, tu su njegovi roditelji ... 

15.08.2014. 21:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh