« Muškarci
objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana
EH, DA...

Zašto vas ona više ne voli

Stvari su suptilne i bolje vam je držati oči širom otvorenima kako biste mogli reagirati na vrijeme i zadržati njenu ljubav

Gotovo je...
Gotovo je... (Shutterstock)
Više o

žene

,

ljubav

,

kraj ljubavi

Zapostavljanje i previše opuštanja samo su prvi koraci koji vode do ohlađivanja njenog srca. Ženama je izuzetno važan i humor koji, ako izostane, unosi dosadu u vezu. A kada se počnu gomilati, to su "sitnice" preko kojih je malo koja žena spremna preći i voljeti vas "kao na početku veze".

I ne, neće vas odmah ostaviti ako ste je prevarili s drugom ženom (ali hoće nastavite li trčati za suknjama). Stvari su kudikamo suptilnije i bolje vam je držati oči širom otvorenima kako biste mogli reagirati na vrijeme i zadržati njenu ljubav.

Ne osjeća poštovanje

Svaka žena voli osjećaj poštovanja.

Ona mora dobivati pažnju, da joj se pokazuje koliko znači i koliko je njena uloga nezamjenjiva. To je najbolji način za očuvanje veze, a svaka žena će partneru koji joj zna pokazati poštovanje uzvratiti višestruko.

Nedostatak intimnosti

Psihologinja dr. Judith Sherven kaže da svaka žena koja osjeća duboku povezanost s partnerom ima veliki potencijal za bezgraničnu ljubav.

Više pročitajte na portalu Gentleman.hr

26.05.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh