« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
GLAVOM BEZ OBZIRA

Zašto neki muškarci bježe od žena

Brak i djeca nisu baš neke teme za razgovor u prvim mjesecima veze. Većina muškaraca će se uplašiti i pobjeći

Dajte mu zraka i sve će biti u redu
Dajte mu zraka i sve će biti u redu (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

žene

,

brak

,

veze

,

muškarci

Teško je naći ženu koja nije prošla kroz ljubavne jade, no ima i takvih koje uvijek imaju partnera i vrlo rijetko se može čuti da su same.

One s manje sreće često vuku pogrešne poteze koji jednostavno tjeraju muškarce od njih, pa za taj dio ženske populacije dajemo nekoliko savjeta.

Ako imate problema na ljubavnom planu i ne možete nikako zadržati muškarca, vrijeme je da nešto promijenite u svom pristupu jer dosadašnji očito ne pali. 

Razmislite malo o tome što tražite od novog partnera, pa ako ustanovite da prilično rano u vezi počenete zahtijevati određene promjene u njegovom izgledu ili ponašanju, pronašle ste čarobnu formulu za život bez ljubavnih problema - zahtjeve tog tipa odgodite za vrijeme kad je taj muškarac već sigurno vaš.

Muškarci uživaju u lovu, misle da su mačke a vi miševi, no u stvarnosti bi trebalo biti drugačije. Bilo kako bilo, u slučaju da se pokažete jednostavnom lovinom, muškarac će ubrzo potražiti uzbuđenje lova na drugom mjestu. Stoga, koliko god vam se sviđao, nemojte mu se prebrzo prepustiti, neka se dobro pomuči.

Jednako tako, kontrola je čudna stvar - svi je vole imati, no nitko ne želi biti kontroliran. Ako ga stalno zivkate i šaljete mu poruke, možete biti sigurni da će vrlo brzo dići sidro i nestati u vidu lastinog repa.

Za kraj, ono što već znate - brak i djeca nisu baš neke teme za razgovor u prvim mjesecima veze. Većina muškaraca će se uplašiti i pobjeći.

23.07.2013. 21:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh