« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
WTF?!

Zašto muškarci žele da im je draga - nevjerna?

Internetske stranice i forumi koji ovakvim parovima pomažu da u djelo provedu svoje namjere ima iz dana u dan sve više

Kontrolirani preljub?
Kontrolirani preljub? (Arhiva)
Više o

žene

,

nevjera

,

muškarci

Nevjera je do sada imala samo negativne konotacije, no izgleda da se to mijenja na potpuno smanut način - radikalno raste broj muškaraca koji uživaju u tome da njihove supruge imaju seksualne odnose s drugim muškarcima, tvrde britanski psiholozi.

Oni još ne znaju što bi mogao biti glavni uzrok ove pojave, no navode da bi to moglo biti sve - od skrivene muške biseksualnosti, pa sve do njihova ponosa što imaju seksualno oslobođene supruge.

Internetske stranice i forumi koji ovakvim parovima pomažu da u djelo provedu svoje namjere ima iz dana u dan sve više, a psiholozi kažu da je ovdje već riječ o vrlo kompaktnoj i jako dobro umreženoj fetišističkoj zajednici.

Ima foruma na kojima muškarci objavljuju fotografije svojih supruga i od drugih muškaraca traže da komentiraju njihov izgled, preko onih koji idu korak dalje i služe za traganje za potencijalnim partnerom, a i onih na kojima takvi parovi razmjenjuju iskustva ovakvih čudnih trokuta.

Većina muškaraca navodi kako je to iskustvo koje je radikalno poboljšalo njihov bračni seksualni život, a žene uglavnom pišu kako su izuzetno sretne zato što istovremeno mogu biti intimne i sa suprugom i s ljubavnikom. Većina njih naglašava kako ih to čini osobito sretnima.

Dr. David Lay, psiholog i autor knjige o toj pojavi, kazao je kako je ovdje riječ o tome da ti muškarci žele biti prevareni, ali istodobno žele biti i glavni "kontrolori" toga preljuba.

Malo čudno, nije li?

20.11.2016. 20:32:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh