« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
EH, DA ...

Zašto muškarci traže prosječne žene

Istraživanje je dalo iznenađujuće rezultate jer muškarci najviše vole prosječne djevojke uz koje se mogu osjećati ugodno i sigurno

Bolje prolaze prosječne žene
Bolje prolaze prosječne žene (Arhiva)
Više o

žene

,

veze

,

odnosi

,

muškarci

,

privlačnost

Biti glamurozna i prekrasna nije uvijek dovoljno da bi se osvojilo srce muškarca jer oni, zapravo, više vole žene koje su prosječnog izgleda, pokazalo je novo istraživanje provedeno na Sveučilištu Northwestern. 

Naime, studenti koji su sudjelovali u istraživanju poslani su na spojeve da bi istražili privlačnost žena u svim aspektima, od izgleda do osobnosti i potencijala za vezu u budućnosti, a rezultati su bili porazni za rasne ljepotice.

Kraj njih su se muškarci osjećali nesigurno i nisu ih poželjeli za stalne partnerice u životu, već im je bila važnija osobnost i neka moguća buduća sigurnost uz ženu koja neće stalno privlačiti poglede drugih muškaraca.

Jednostavnim rječnikom rečeno, većina se muškaraca boji zgodnih žena jer se uz njih ne mogu osjećati opušteno i mirno, već su u stalnoj panici da će one pronaći nekog boljeg muškarca od njih.

Koliko god ovo zvučalo pomalo sumanuto, ako ste prosječna cura puno prije ćete naći životnog partnera nego neka ljepotica ..

 

03.11.2013. 12:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh