« Seks
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
HE HE

Zašto muškarci toliko žele seks?

Iako muškarce prati glas konstantno napaljenih veseljaka kojima je samo seks na pameti, to u stvarnosti nije baš tako, ali seks ima i popratne učinke koji su dobri za muškarce

Misle li muškarci stvarno samo na seks?
Misle li muškarci stvarno samo na seks? (Shutterstock)
Više o

seks

,

rak prostate

,

muškarci

,

napaljenost

Muškarci vole seks, tu nema nikakve dileme, no mitovi o tome da samo razmišljaju o tome su potpuno neutemeljeni. Ipak, češće ga iniciraju od žena, a evo i nekoliko korisnih popratnih učinaka koji su muškarcima zapravo zanimljivi.

>> Žele li muškarci zbilja samo seks? >>

Seks nas oslobađa stresa, jer se tijekom seksa i poslije orgazma tijelo napuni hormonom sreće oksitocinom koji ispire stres iz tijela. Tko se onda ne bi želio stalno osjećati veselo i sretno?

>> Što sve muškarci vole više od seksa? >>

Muškarcima je seks i lijek protiv nesanice, jer je muško tijelo fiziološki ustrojeno tako da im se nakon orgazma spava. Da, to izgleda grozno i neempatično, žene bi se rado mazile, a oni spavali - no priroda im je tako dala, pa bi žene trebale to znati kako bi imale razumijevanja. 

>> Kako seks djeluje na žene, a kako na muškarce >>

Seks dokazano uklanja glavobolju, a jednako učinkovito briše i loše rasploženje i posljedice svađa - ne kaže se bez razloga da je pomirbeni seks najbolji. Kad se zna da je znanstveno dokazano i da muškarci koji se seksaju pet puta tjedno imaju trostruko manji rizik od razvoja raka prostate ... ne preostaje nam ništa drugo nego uskočiti u krevet.

26.11.2014. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh