« Seks
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
MYTHBUSTERS

Velike istine i laži o seksu

Seks je toliko eksploatirana tema da ne čudi velik broj mitova i laži koje jednostavno kruže unaokolo i dovode ljude u zabludu

Ne dajte si puniti glavu glupostima
Ne dajte si puniti glavu glupostima (FreeDigitalPhotos)
Više o

seks

,

penis

,

laži

,

pornići

,

mitovi

,

istina

Seks je prepun mitova, a zabavniji dio pisanja o seksu upravo je razotkrivanje mitova koje inače u razgovorima koristimo kao neporecive istine.

Recimo, vrhunac seksualnosti muškaraca obično se stavlja u 18. godinu, dok je kod žena desetak godina kasnije. No, zadnja su istraživanja pokazala da su muškarci na vrhuncu svoje seksualnosti gotovo dvostruko kasnije, s 34 godine!

>> Najrašireniji mitovi o seksu >>

Ništa manje porazna nije ni istina o tome koliko muškarac može izdržati u snošaju prije orgazma. Da, ima frajera koji govore o satima, oni realni će spomenuti možda desetak minuta, no istina je strašna - sve iznad 5.4 minute smatra se - iznadprosječnim.

Naravno, penis je ono što će žene dovesti do orgazma, misle lakovjerni muškarci, a u stvarnosti je za čak 80 posto ženskih orgazama odgovoran - oralni seks.

>> Mitovi o ženama i seksu koje vrijedi razbiti >>

Ništa manja laž nije ni tvrdnja da žene ne vole porno filmove - vole ih itekako, no njima su draži soft pornići jer im je dosta par minuta uvoda i predigre da se totalno napale, akcija ih uopće ne zanima.

>> Istina o seksu u braku >>

Za kraj, jedna istina - sunčanje privatnih dijelova na plaži stvarno jest korisno, jer će vam podići libido za čak 70-ak posto, a ni žene nisu imune na taj blagotvorni učinak sunca.

25.11.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh