« Seks
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
MMM

Sve što ste željeli znati o ženskoj masturbaciji

Da, i žene se bave ovom zabavnom aktivnošću, jednako učestalo kao i muškarci, pokazala su relevantna istraživanja, a evo i zašto ...

Žene vole solo igru ...
Žene vole solo igru ... (Arhiva)
Više o

žene

,

ženska masturbacija

,

orgazam

,

masturbacija

Ženska masturbacija tema je koju muškarci obožavaju, jer im je dovoljan samo jedan pogled (ili pomisao) na ženu koja samu sebe mazi da se napale do kraja. Tek toliko da znate, najčešći okidač je slika nekog prošlog seksualnog iskustva ili maštanje o seksu s nekim tko je privlači.

Žene masturbiraju jer, recimo, puno brže mogu same sebe dovesti do vrhunca. U seksu im je potrebno petnaestak ili više minuta, no ako to rade same, orgazam dolazi već za dvije do tri minute. 

>> Savjeti za uspješnu masturbaciju >>

Štoviše, osim što orgazam dolazi prije, istraživanja su pokazala i da je bitno intenzivniji i duži nego kad do njega dođe tijekom seksa. No, kad se žene maze same, orgazam im nije jedini cilj, jer njihov dodir je nježniji od muškog ma gdje se dodirivale, tako da je užitak puno veći i bez orgazma.

Uz to, žene se za masturbaciju pripremaju kao za najbolji i najromantičniji seks - prvo naprave atmosferu kakva im najviše odgovara, a zatim se temeljito bacaju na posao.

>> 10 mitova o masturbaciji >>

No, sve te pripreme ipak nose i jednu malu manu - žene masturbiraju rjeđe od muškaraca, samo 38 posto njih to radi jednom mjesečno, a tek desetak posto tri puta tjedno. Možda je i bolje za njihove partnere ...

27.11.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh