« Seks
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
DA ZNATE ...

Zašto je seks najbolji u - braku

Stalno se govori o tome kako u braku polako nestaje seksa, no oni koji se tome uspiju othrvati, mogu uživati u najboljem mogućem seksu

Bračni seks može biti najbolji
Bračni seks može biti najbolji (Dreamstime)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

seks u braku

Bračni seks često je predmet sprdnje i viceva, no u stvarnosti je situacija potpuno drugačija, tvrde iskusniji supružnici i seksolozi - nema boljeg seksa od bračnog seksa, a evo i na temelju čega to tvrde.

Za početak, već znate tijelo partnera u potpunosti, znate što smijete, a što ne, što ga/nju najviše pali ili odbija. Neugodnih situacija u krevetu stoga nema, kao ni tajni. Seks na brzaka je također u braku sjajan, čest i zabavan, a naročito je dobro apsolviran kad su djeca bila mala. 

Pravila vas ne zanimaju - u braku više niste opterećeni time što je in, a što out, ako vam se ne da raditi brazilka, puštate dlake, ako vam se ne da eksperimentirati s pozama ili analnim seksom, baš vas briga, vi znate što vam je najbolje i držite se toga.

Naravno, seksi igrice sve su zabavnije u braku, jer razbijaju monotoniju i donose toliko potrebno osvježenje, uz osjećaj sigurnosti koji je ženama uvijek najvažniji u seksu.

Opušteni ste i predani jedno drugom, što sve zajedno donosi stvarno najbolji seks koji možete imati ...

28.06.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh