« Seks
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
MMM

Kako produžiti ženski orgazam

Ženski je orgazam prilična misterija muškarcima, no samo ako ne znaju ove prilično jednostavan trikove kojima će produžiti orgazam čak do jedne minute

Ženski orgazam može trajati i duže od minute
Ženski orgazam može trajati i duže od minute (DeviantArt)
Više o

seks

,

orgazam

,

ženski orgazam

,

duži orgazam

Ženski orgazam može trajati i cijelu minutu, vjerovali ili ne, a za nevjerne Tome pobrinula se Emily Nagoski, seksologinja koja se bavi upravo tim misterioznim događajem.

Naime, prosječni ženski orgazam traje između 6 i 30 sekundi, no dovoljno je par trikova kojima će se produžiti i dvostruko duže od najduljeg prosječnog trajanja. 

Kada žena može iskusiti takav orgazam? Jedino u slučaju da je jako opuštena i usredotočena na seksualno zadovoljstvo, a muškarci su u toj priči ključni - moraju kvalitetno pripremiti teren.

Krenite s masažom i svijećama u zamračenoj sobi uz ugodnu glazbu, a dok je skidate, nemojte se suzdržavati nego pohvalite njeno tijelo, ljubeći joj nježno leđa - svrha je podizanje njenog samopouzdanja uz istovremeno građenje uzbuđenja.

Tijekom seksa budite malo slobodniji nego inače, pa joj na uši šapnite pokoju prljavu riječ, pazeći pritom da ne pretjerate. 

Najbolja strategija je - dovesti je na rub orgazma nekoliko puta, pa nakon toga osjetite kad je vrijeme da je odvedete do kraja, jer će u tom trenutku doživjeti dugotrajan orgazam.

Eto, sve je u pripremi ...

27.06.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh