« Seks
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
HE HE

Kad su žene sigurno raspoložene za seks

Muškarci obično optužuju žene da nisu raspoložene za seks svaki put kad su oni baš napaljeni - a zašto ne bi iskoristili ove situacije?

Kad će žene seks prihvatiti s veseljem
Kad će žene seks prihvatiti s veseljem (DeviantArt)
Više o

žene

,

seks

,

raspoloženje

Kad su žene napaljene, pitanje je koje će si prije ili kasnije postaviti svaki napaljeni muškarac kojem je draga dala košaricu u krevetu i okrenula se na drugu stranu spavati. 

No, nije to baš tako jednostavno - žene su jednostavno napaljene u nekim drugim trenucima koje treba kvalitetno iskoristiti. Sigurno ste doživjeli pomirbeni seks - nema boljeg načina da se odnosi poprave nakon žestoke svađe.

Neki su održavali vezu na daljinu i sigurno će vam moći ispričati prilično sočne priče kad su se nakon par mjeseci napokon našli nasamo s dragom, no jednako je dobro i kad uđete u vezu s ženom koja je dugo bila sama - vatromet je zagarantiran.

Ipak, vratimo se mi na normalne situacije ... Recimo, dobro je iskoristiti kreativnost svoje drage - kad je u zanosu, bilo da kuha neku kompliciranu bakanaliju ili slika pejzaže, ulet u pravom trenutku oslobodit će pravu oluju.

Ciljajte ovulaciju - ma koliko to vama zvučalo sumanuto, upravo su tada hormoni potpuno podivljali i vaša draga je sigurno napaljena, stoga krišom pratite njen menstrualni ciklus. Dobro će poslužiti i malo ljubomore - ako vidi da neka vaša kolegica ili prijateljica flerta s vama, sigurno će vam željeti pokazati zašto ste odabrali baš nju ...

Za kraj - seksi film. Ne oni koje krišom gledate na YouPornu ili PornHubu, nego neki kojeg bi i ona izabrala (romantičan komedija), no vi prije toga provjerite ima li napaljujućih scena ...

29.06.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh