« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
HMM :)

Zašto je masturbacija dobra za muškarce

Masturbacija je i dalje tabu tema u većini veza, a kako muškarci to redovito rade, evo par dobrih razloga zašto se zbog toga ne bi trebali osjećati loše

Masturbacija je dobra za muškarce
Masturbacija je dobra za muškarce (Arhiva)
Više o

ženska masturbacija

,

samozadovoljavanje

,

muškarci

Masturbacija je tema o kojoj nitko ne govori baš previše otvoreno, sve se svodi na zavjerenički smiješak i klimanje glavom, što je zapravo smiješno u ovo doba otvorene erotizacije svega i svačega i lako dostupne pornografije.

Kako smo ipak izašli iz mračnih vremena u kojima se tvrdilo da će muškarci oslijepiti ili će im izrasti dlake na dlanovima ako se zabavljaju na taj način, evo par dobrih razloga zašto se ne bi trebali sramiti kad vas netko upita o tome.

Masturbacija vrlo učinkovito smanjuje stres, jer orgazam i ejakulacija pomažu pri otpuštanju endorfina koji tjeraju stres, popravljaju raspoloženje i smanjuju bol. 

Ujedno je i sjajan lijek protiv prerane ejakulacije, jer muškarac ovakvim igranjem sa svojim najboljim prijateljem stječe kontrolu i povećava seksualnu izdržljivost. 

Samozadovoljavanje potiče tijelo na snažniju proizvodnju testosterona, koji će osim seksualne želje pojačati mišiće, natjerati dlake da više rastu i produbiti glas, zapravo napraviti sve što se ženama sviđa.

Ako vas do sad nismo uvjerili da su igrice sa samim sobom u redu, evo zadnjeg argumenta - redovita masturbacija smanjuje rizik od raka prostate. Dokazano.

06.02.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh