« Seks
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
HMM :)

Zašto je ljeto omiljeno doba za seks?

Možda vam se čini sumanuto, no znanstvenici su proveli pravo pravcato istraživanje kako bi shvatili zašto se ljudi ljeti - seksaju

Volimo ljetni seks ...
Volimo ljetni seks ... (Arhiva)
Više o

seks

,

ljeto

Ljeto je doba godine kada se najviše misli na seks, kažu znanstvenici dodajući i da se prelazi s misli na djela više nego u ostatku godine. Razlozi su prilično očekivani, pa da vidimo što tvrdi znanost...

Za početak, ljeto je uobičajeno vrijeme za uzimanje godišnjeg odmora, kada parovi napokon dobiju priliku zaboraviti na probleme na poslu i posvetiti se jedno drugom. Naravno, cijeloj priči snagu dodatno daje i sunčano vrijeme, koje zajedno sa toplinom utječe na bolje raspoloženje i povećava seksualnu želju.

Garderoba također radi dobar dio posla, jer je bitno oskudnija nego u ostalim dijelima godine - bikiniji, kratke suknjice, majice s dekolteima, vruće hlačice ... Sve to diže samopouzdanje ženama jer se muškarci, po definiciji, okreću za njima i komentiraju.

Uz sve navedeno, u takvom okruženju i mašta radi bitno bolje i kvalitetnije nego inače, što sve zajedno podiže libido i daje nam volju i želju za više seksa.

05.08.2016. 22:17:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh