« Žene
objavljeno prije 9 godina
ZANIMLJIVO

Što žene čini lijepim

Ljepota je diskutabilna stvar, jer se o ukusima ne raspravlja, no žene bi se mogle začuditi kad shvate da ljepota ne mora imati veze s fizičkim izgledom

Ljepota dolazi iznutra
Ljepota dolazi iznutra (Arhiva)
Više o

žene

,

neovisnost

,

ljepota

,

fizički izgled

,

samostalnost

,

strasti

Ljepota je subjektivna, iako će se većina muškaraca složiti oko nekih žena koje gotovo svi doživljavaju lijepima. No, kako kažu kolege s Elite Daily, ljepota je puno više od fizičkog izgleda.

Tako ženu lijepom čine, osim crta lica, tijela i boje očiju i neke druge stvari koje su zapravo puno jači izraz ljepote od već spomenutih.

>> Ženska ljepota koju preferiraju muškarci >>

Ženu strasti definiraju bolje nego izgled, jer energija i emocije koje nosi u sebi izlaze na sve pore, a muškarce privlači kao med muhe. Da ih pitate kakva je to žena, rekli bi lijepa, ali ne bi mogli navesti niti jednu fizičku karakteristiku.

Lijepa žena potpuno nesvjesno privlači pažnju svih u prostoriji bez ikakvog truda, svojom samouvjerenošću ali i skromnošću, bez ikakvog forsiranja. 

Oči govore puno

Također, njena je komunikacija pametna i odmjerena, a u isto vrijeme i potpuno prirodna što je muškarcima nevjerojatno seksi. U to spada i doza misterioznosti, jer nema potrebe za isticanje svojih vrlina i mana.

>> Muškarce privlače sve žene, ljepota nije važna >>

Naravno, uz to ide i samostanost i neovisnost koja upravo daje samouvjerenost i najbolju moguću komunikaciju, jer joj ne treba ničija potvrda da bi bila sigurna u sebe - ona jako dobro zna što zna i može. 

Važan je stav

Sebičnost je karakteristika koju istinski lijepa žena nema, jer zna da se treba brinuti i o drugima, ponekad i više nego o sebi, no niti to neće dati na velika zvona. Njoj je važno unutarnje zadovoljstvo.

>> Uobičajene zablude o ljepoti >>

Otvorenost je još jedno obilježje lijepe žene, ograničenja u njenom umu ne postoje, pa je otvorena i za nove ljude, ideje ili poduhvate.

Jeste li znali da češljanje oštećuje kosu?

Lijepa će žena znalački pokazati svoje pravo lice, znajući da joj ne treba gomila šminke i dodataka kako bi od sebe napravila nešto što nije. Ona se šminka za sebe, a ne za druge i nema problema s tim da izađe bez trunke šminke na licu.

22.05.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh