« Seks
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
BILO PA PROŠLO

Zastarjeli mitovi o seksu

Neki mitovi o seksu uporno se ponavljaju već generacijama, iako im je vrijeme već odavno isteklo i više nisu ni blizu istine

Nekim pričama je istekao rok trajanja
Nekim pričama je istekao rok trajanja (Arhiva)
Više o

seks

,

mitovi

,

mitovi o seksu

Mitovi o seksu provlače se godinama i desetljećima, iako im je već odavno prošlo vrijeme i relevantnost, pa tako primjerice fama da muškarci seks žele češće od žena nema veze s istinom. 

>> Najrašireniji mitovi o seksu >>

Drugi je mit razbijen na veliko veselje muškaraca, jer se govorilo da odličan ljubavnik ne može zadovoljiti baš svaku ženu. No, vjerojatnost za to je izuzetno velika, jer s iskustvom u krevetu stječe se i fleksibilnost u pristupu, tako da je teško vjerovati da iskusan ljubavnik može promašiti baš sve erogene zone, ma kako čudne bile kod nekih žena.

>> Mitovi o ženama i seksu >>

Ipak, ima i onih mitova koji su zvučali jako dobro, pa su ispali pogrešni, kao primjerice onaj o sretnim parovima koji uvijek imaju dobar seks. Sreća u vezi nije uvijek povezana sa seksom, pogotovo ako se radi o stvarno dugim vezama, jer tada seks upada u rutinu koju treba što prije razbiti. 

>> Istina o seksu u braku >>

Jednako tako, spontani seks nije uvijek najbolji. Da, može biti fantastičan, eksplozivan i ludo uzbudljiv, no jednako tako i grozan ako dođe do neke greške ili netko naleti na vas u žaru ljubavi.

>> Mitovi o muškarcima i seksu koji ... nisu istiniti >>

Za kraj, možda i najveći raskrinkani mit - ne, muškarci nisu promiskuitetniji od žena. Nekad bilo, sad se spominjalo ...

10.12.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh