« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
Mišljenja podijeljena

Zakamuflirani NLO lebdio iznad Moskve?

POGLEDAJTE VIDEO - Savršeno oblikovan krug oblaka iznad Moskve snimili su zapanjeni mještani

Zakamuflirani NLO lebdio iznad Moskve
Zakamuflirani NLO lebdio iznad Moskve (Youtube)
Više o

Moskva

,

NLO

,

oblak

NLO entuzijasti odmah su posumnjali da je riječ o izvanzemaljskom matičnom brodu. Cijeli događaj zapravo podsjeća na scenu iz holivudskog blockbustera ˝Dan nezavisnosti˝.

Nick Pope, bivši analitičar NLO pojava za britansko Ministarstvo obrane analizirao je fotografije. ˝Nikad nisam vidio ništa slično. Ovo mi predstavlja pravu misteriju. Teorije se kreću od izvanzemaljskog broda, ruske tehnologije za modifikaciju vremenskih prilika pa do znaka da se bliži kraj svijeta. Bez obzira na sve navedeno pojava je zaista intrigantna i zanimljiva˝ prokomentirao je Pope.

No meteorolozi odbacuju bilo kakve spekulacije da se radi o NLO-u, objašnjavajući cijelu pojavu optičkom iluzijom. Moskovske meteorološke službe objasnile su kako je nekoliko fronti prošlo preko grada, a sunce sa zapada izazvalo ovaj efekt.

˝Radi se samo o optičkoj iluziji, premda izgleda impresivno. Ako pogledate bliže vidjet ćete da sunčeve zrake izbijaju iz oblaka. Vjerojanto je sunce zalazilo kada je video snimljen˝ objasnio je jedan moskovski meteorolog.

12.10.2009. 18:45:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh