« Seks
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
EHHH

Što sve šteti vašem seksualnom životu

Rijetko postavljamo ovakva pitanja - puno nam je draže jednostavno optužiti partnera da nije raspložen kad smo mi raspoloženi

Sitnice na koje treba paziti
Sitnice na koje treba paziti (Arhiva)
Više o

seks

,

problemi

,

seksualni život

Što nam sve može pokvariti seksualni život? Razne stvari, no mi se rijetko pitamo tako nešto, puno nam je draže optužiti partnera da nije raspložen kad smo mi raspoloženi i tako samo izazvati dodatne probleme u krevetu.

No, jeste li razmišljali o tome da su, primjerice, hladne noge prilično velik problem? Znanstveno je dokazano da će žene lakše stići do orgazma ako imaju - čarape na nogama. U čemu je vic? Dio mozga koji registrira orgazam u mozgu je tik do dijela koji pazi na temperaturu nogu, vjerovali ili ne.

>> Otkriveno kako muškarci mogu pojačati libido >>

Ako mislite da je zdravo biciklirati - u pravu ste. No, morate biti svjesni da će to unazaditi vaš seksualni život, jer duža vožnja muškarcima smanjuje seksualnu želju. S druge strane, žene trebaju voziti više od 15 kilometara da bi se to odrazilo na njihov libido. Pa ako upoznate zagriženu biciklisticu ... znate što vas čeka.

>> Žene, probudite libido na nekoliko jednostavnih načina >>

Zanimljivo, debljina u krevetu donosi bolju izvedbu u slučaju da vam ne smeta sama po sebi. Naime, muškarci koji imaju viši indeks tjelesne mase mogu izdržati preko sedam minuta u snošaju (prosječno), dok to kod mršavih traje mizerne dvije minute. Razlog je jednostavan - imaju više estradiola, ženskog hormona koji im penis čini manje osjetljivim, dok su mršavci puni testosterona pa su, jel', eksplozivniji puno ranije.

03.11.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh