« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
Bizarna igra

Zabavljaju se zabijanjem čavala u glavu

Rumunjski zatvorenici izmislili su novu bizarnu igru kako bi si prikratili vrijeme u zatvoru - zabijanje čavala u glavu.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (The Sun)
Više o

zabava

,

Rumunjska

,

zatvorenici

,

čavli

Jedan zatvorenik bio je toliko ponosan na svoj uspjeh, da je ostavio čavao u svojoj glavi puna dva dana, nakon čega su ga liječnici uklonili. Brutalna zabava došla je pod svjetlo javnosti tek kada je jedan bivši zatvorenik odlučio podijeliti svoja iskustva s prijateljima izvana.

39-godišnji Radu Popescu igrao je tu igru samo trijezan, no kada je izašao iz zatvora, malo je popio i zabio si čavao u glavu toliko jako da se zaglavio. Završio je u bolnici kako bi mu ga liječnici izvadili. ˝Imao je veliku sreću što mu je metalni predmet promašio mozak˝, rekao je jedan zapanjeni liječnik.

Popescu je zapravo slavio svoj dolazak na slobodu. ˝Nismo imali što za raditi u zatvoru. To je bio samo jedan od načina da si prikratimo vrijeme. Zapravo i ne boli, a cijela stvar postala je popularna nakon što je jedan zatvorenik drugog, igrom slučaja pogodio u glavu strelicom za pikado. Svima nam je to blio užasno smiješno˝, izjavio je za lokalne medije.

Uprava zatvora pokušala je spriječiti ovu bizarnu igru, ali do sada nitko još nije bio ozbiljno ozlijeđen.˝Čini se kako su usavršili način da si zabiju čavao u glavu, a ne ozlijede se˝ dodao je glasnogovornik zatvora.

03.09.2009. 17:25:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh