« Putovanja
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
VIKEND PLANER

Iskoristite vikend za wellness u Daruvaskim toplicama

Najbolja varijanta za vikend je wellness u Daruvarskim toplicama

Sjajna ideja za vikend u Daruvarskim toplicama
Više o

wellness

,

vikend

,

Daruvarske toplice

Vikend neće donijeti baš neko sjajno vrijeme, no ipak bi bilo sjajno maknuti se malo iz grada i uživati u prirodi i zdravim aktivnostima.

Svijet wellnessa u Daruvarskim toplicama dodatni je sadržaj očuvanja zdravlja kroz prirodne ljekovite činitelje ( termalna voda i fango ljekovito blato). Wellness centar je uklopljen u prirodno okruženje višestoljetnog parka uz izvore termalne vode i ljekovitog mineralnog blata. U takvom jedinstvenom okruženju posjetitelju je omogućen neposredan kontakt s prirodom.

Na površini od 1800 četvornih metara nalaze se dva otvorena i zatvorena bazena, finska i infracrvena sauna, parna kupelj, aromaterapija, solarij, zona za njegu lica i tijela, te svijet masaža. Među rijetkima u Hrvatskoj imamo uređaj za analizu sastava tjelesne mase, te nudimo mogućnost individualnog savjetovanja sa nutricionistom o prehrambenim navikama s ciljem očuvanja zdravlja.

Uživajte u intimnoj spa oazi ( jacuzzi, sauna, parna kupelj, aroma terapija, solarij, bazen s termalnom vodom); puni pansion, dvokrevetna soba za samo 273,00 kn/ osobi dnevno.

21.10.2011. 12:40:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh