« Hi-tech
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
pametni www

Web stranice koje štede i zabavljaju

Hitno trebate e-mail zbog registracije, ali ne želite dati svoje osobne podatke? Nema problema!

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

internet

,

surfanje

,

internet stranice

,

web stranice

Svijet interneta prepun je korisnih stranica koje mogu pomoći u svakodnevnom obavljanju poslova, uštedjeti novac i vrijeme, a istovremeno zabaviti i obrazovati.

CouchSurfing - neprofitna međunarodna online mreža koja povezuje putnike i domaćine u više od 230 zemalja. Trenutno ima više od milijun i pol korisnika koji međusobno izmjenjuju dojmove i iskustva, traže smještaj i vodiče, stvaraju nova prijateljstva i putuju zajedno, a stranica ima i hrvatsku verziju.

Trash Mail - otvara e-mail adresu za jednokratno korištenje koja se može upotrijebiti za registraciju na razne internetske stranice. Idealna je za sve korisnike interneta koji ne žele uvijek davati privatne podatke i izbjeći dobivanje neželjenih newslettera i oglasa.

Dress-for-less - virtualna outlet prodavaonica koja u ponudi ima mušku, žensku i dječju odjeću poznatih modnih marki. Popusti do 70% nisu rijetkost.

Semsix - besplatna stranica za pretraživanje, slušanje i gledanje glazbenih i video sadržaja. Registracija nije potrebna, a moguće je složiti vlastite popise pjesama, slušati radio postaje iz cijelog svijeta i tražiti riječi pjesama. Pretraga obuhvaća nekoliko najvećih glazbenih i video portala i ima ugrađen sustav procjenjivanja kvalitete sadržaja.

Google Maps - pronalazi ulice, prometne veze, adrese i građevine. Moguće je pretražiti i najbrže podzemne i nadzemne linije vlakova ili jednostavno virtualno otputovati u udaljeni kraj svijeta.

PDF online - besplatno, bez registracije i instalacije omogućuje pretvaranje datoteka u različite formate. Iz Worda u PDF ili obrnuto, stranica u nekoliko klikova konvertira fileove i šalje ih korisniku na e-mail u najkraćem mogućem roku.

Inbound Marketing University - marketing je svuda oko nas i nerijetko čini razliku između tržišto uspješnog i neuspješnog proizvoda i usluge. Razumjeti marketinška načela podjednako je važno potrošačima i proizvođačima, a ova stranica nudi besplatni marketinški tečaj putem interneta. Na kraju je moguće dobiti i certifikat o sudjelovanju.

Usporedi - olakšava pregled i odabir tehničke robe široke potrošnje, kroz kategorije ili proizvođače uspoređujući njihove cijene i karakteristike. Koristi podatke od više od deset prodavača u Hrvatskoj, a ima i oglasnik.

Aukcije - riješite se nepotrebnih stvari i pritom zaradite. Možda nekome baš treba vaša torba koju ste kupili u trenutku slabosti iako ju zapravo ne nosite.

06.11.2009. 10:14:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh