« Glazba
objavljeno prije 1 godinu
NAJAVE

Vojkov spot najgledaniji u Hrvatskoj

"Kako to" je premijerno pušten 1. listopada i do sada je zabilježio više od 460.000 pregleda bacivši rukavicu u lice prethodnicima "Pasta Italiana", "Ne može" i "Zovi čovika"

Vojko V - Kako to
Vojko V - Kako to (Arhiva)
Više o

Vojko V

,

spot Kako to

Lansiranje Vojkovog spota "Kako to" pokazuje se kao izuzetno dobro tempirana akcija. U danima uoči velikog zagrebačkog koncerta planiranog 12. listopada novi Vojkov video najgledaniji je u Hrvatskoj, čvrsto držeći #2 na You Tube trendingu, tek malo zaostajući za umjetnikom koji slika penisom.

"Kako to" je premijerno pušten 1. listopada i do sada je zabilježio više od 460.000 pregleda bacivši rukavicu u lice prethodnicima "Pasta Italiana", "Ne može" i "Zovi čovika" čije brojke se kreću između 1.9 i 2.3 milijuna. Pjesma koja rješava ključno pitanje "Tko sabotira hrvatski narod?" jedan je ovelikih favorita najboljeg hrvatskog hip hop albuma 2018. godine koji će svoje centralno koncertno predstavljanje imati u petak, 12. listopada u zagrebačkom Domu sportova.

Vrata dvorane otvorit će se u 20:00. Prvi se na pozornicu, u 21:30, penju High 5 koji će promovirati aktualan album "Backstage Boys". Vojkov nastup počinje u 22:20, a na sceni će mu se pridružiti Stipe Srdela, Vuk Oreb, Sky Wikluh i Tonči Huljić.

Ulaznice u pretprodaji iznose 60 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 80 kn. Prodajna mjesta su Rockmark, Dirty Old Shop, Aquarius, sva prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr

08.10.2018. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh