« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina
MLJAC

Vitka linija uz pravilan izbor namirnica

Ne, hrana koju morate jesti kako bi istesali liniju ne mora biti odvratna i bezukusna, štoviše, može biti izuzetno privlačan obrok

Sredite se do ljeta
Sredite se do ljeta (Shutterstock)
Više o

hrana

,

jaja

,

avokado

,

vitka linija

,

orasi

,

grah

Ljeto je na vratima, a vi još uvijek niste istesali liniju za laganu odjeću ili plažu? Ako vam dijete ne idu od ruke, neka vam ovaj popis hrane bude inspiracija za dnevne obroke i linija će biti bliža željenoj.

Avokado - čudesno voće puno omega-3 masnih kiselina koje sprječavaju upale i posebno su učinkovite u smanjivanju količine sala na trbuhu.

Crni grah - stvara osjećaj sitosti napuhavanjem probavnog sustava, a kako sadrži i velik udio prehrambenih vlakana, dodatno pomaže probavi i snižava kolesterol

Grčki jogurt - u zadnje vrijeme popularan i u našim trgovinama, sadrži probiotike koji reguliraju vašu probavu, a i dobar su izvor kalcija.

Jaja - ne, ne ne debljaju nego pomažu pri izgradnji mišića koji kasnije troše masne naslage te na taj način tijelo brže i lakše gubi na težini.

Orasi - idealna grickalica između obroka, puni su korisnih masti, vitamina, minerala i antioksidansa. Jedite ih same ili ih smrvite i pospite po salatama.

Rotkvice - najbolja moguća zamjena za kruh i rižu, vjerovali ili ne. Jedite ih s malo soli, dodajte salati ili ih prokuhajte na pari.

Zobena kaša - ma kako starinski to zvučalo, radi se o namirnici prepunoj proteina i prehrambenih vlakana, idealnom za hranjiv doručak 

22.05.2015. 18:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh