« Muškarci
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
DA?!

Visoki muškarci su pravi izbor... ili ipak ne?

Znanost kaže nešto posve drugo - različita istraživanja su dala potpuno novi pogled na veze s nižim muškarcima

Zanimljivo....
Zanimljivo.... (Arhiva)
Više o

niski muškarci

Visoki muškarci u prednosti su pred nižima jer se žene u njihovom društvu osjećaju zaštićenije, no znanost kaže da je to pogrešno i da su zapravo niži muškarci u prednosti kad su žene u pitanju...

Stoga, evo prednosti nižih muškaraca:

Bogat seksualni život - istraživanje objavljeno u časopisu Journal of Sexual Medicine pokazalo je da muškarci niži od 179 cm imaju bogatiji seksualni život. Ovo otkriće odbacilo je teoriju da visoki muškarci izlaze puno više, a time imaju puno bogatiji seksualni život. Ako ste u krevetu s muškarcem koji je bliži vašoj viisni znači da ćete imati manje nespretnih kutova i nezgodnih pomicanja u spavaćoj sobi. A možde se i pitate ima li visina veze s veličinom penisa? Prema studiji iz 1993. godine objavljenoj u časopisu Annals of Sex Research, ne mnogo.

Često su u vezama sa starijim ženama - isto istraživanje sa Sveučilišta New York otkrilo je da niži muškarci vole biti sa ženama koje su starije od njih, ali vole izlaziti i s puno mlađim ženama jer se tako osjećaju zrelije. Što znači da niži muškarci imaju otvorenije poglede na veze jer im ne smetaju godine.

Manje je vjerojatno da će se razvesti - prema istraživanju na Sveučilišta New York manja je vjerojatnost da će se niži muškarci razvesti. Iako će većina "na prvu" željeti visokog muškarca i zato niži muškarci ulaze rjeđe u brak. Ipak kad jednom kažu "da", niži muškarci ostaju tu dugo.

Žive dulje - bojite li se da će partner umrijeti prije vas? Pa jedna studija kaže da niži muškarci u prosjeku žive dvije godine duže od viših muškaraca, što vam može pomoći da noću bolje spavate.

 

04.05.2019. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh